Snabbvägen till spelvinster

Snabba metoder till spelvinsterna

Tänk både internationellt och emotionellt!

Varför väljer inte bara jättebra band som sjunger på svenska att byta till engelska och satsa på en internationell karriär? Det finns så många bra svenska band som är helt rätt i tiden och spelar riktigt bra musik. De som väljer att vägra sjunga på engelska kommer aldrig kunna leva riktigt gott på sin musik. Jag tycker att Sverige producerar så i himla mycket bra musik och jag tycker artisterna borde ta sitt ansvar och göra sin musik och sina texter tillgänglig för resten av världen.

Jag spelar själv i ett band som heter Criminals och vi bestämde redan från början att skriva på engelska ifall vi någon gång skulle få möjligheten att spela utomlands. Om du ska slå enbart i Sverige är det larvigt viktigt att bli spelad i Sveriges radio P3.

Det pratas mycket om att det är så lätt att ”nå ut” som band nuförtiden. Jag kan hålla med om att det finns bra hjälpmedel att få ut sin musik när man väl har fått en stabil fanbase. Har man inte det spelar det ingen roll att du har möjligheten att lägga upp din musik på internet.

Comments are currently closed.